jedilnik

Odjava šolske malice in kosila: 277 01 27 (Jana Podjed), e-pošta prehrana@os-naklo.si ali preko eAsistenta.
Posamezni obrok je pravočasno odjavljen, če se ga odjavi do 8.00 istega dne.

 

KOSILA APRILU

 

1. 4.

TOREK

SOTE STROGANOV, RIŽ, ZELENA SOLATA Z RUKOLO

2. 4.

SREDA

GOVEJA JUHA Z REZANCI, POLPETI, PIRE KROMPIR, KREMNA ŠPINAČA

3. 4.

ČETRTEK

TELEČJA OBARA, AJDOVI ŽGANCI, PUDING Z GOZDNIMI SADEŽI

4. 4.

PETEK

SIROVI TORTELINI V SMETANOVI OMAKI, ZELJNATA SOLATA S FIŽOLOM, JAGODNI NEKTAR

 

 

7. 4.

PONEDELJEK

ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, VLIVANCI, JAGODE

8. 4.

TOREK

OBARNA JUHA Z ŽLIČNIKI, SIROVI ŠTRUKLJI, VIŠNJEV KOMPOT

9. 4.

SREDA

PURAN V NARAVNI OMAKI, KUSKUS, STROČJI FIŽOL

10. 4.

ČETRTEK

GOVEJI GOLAŽ, KRUHOV CMOK, ZELENA SOLATA S KORUZO

11. 4.

PETEK

KORENČKOVA JUHA, PEČEN FILE ORADE, PIRE KROMPIR, BUČKE V OMAKI

 

 

14. 4.

PONEDELJEK

TELEČJI PAPRIKAŠ, KROMPIRJEVI SVALJKI, ZELENA SOLATA

15. 4.

TOREK

PURAN PO DUNAJSKO, PRAŽEN KROMPIR, BEBI KORENJE, RDEČA PESA

16. 4.

SREDA

JOTA, BIO POLBEL KRUH, VIŠNJEVA PITA, 100% POMARANČNI SOK

17. 4.

ČETRTEK

RIŽOTA S SVINJSKIM MESOM IN ZELENJAVO, MOTOVILEC Z JAJCEM

18. 4.

PETEK

FIŽOLOVA JUHA, GRATINIRANE PALAČINKE S SKUTO, JABOLČNI KOMPOT

 

 

21. 4.

PONEDELJEK

PRAZNIK

22. 4.

TOREK

MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA Z RUKOLO, GROZDJE

23. 4.

SREDA

JEŠPRENJ, BIO POLBEL KRUH, MARMORNI KOLAČ, KOMPOT IZ SUHEGA SADJA

24. 4.

ČETRTEK

LOSOS V SMETANOVI OMAKI, ŠIROKI REZANCI, ZELJNATA SOLATA S FIŽOLOM

25. 4.

PETEK

SIROVI KANELONI, KUMARIČNA SOLATA S KROMPIRJEM, BIO OVSEN KRUH, JAGODE

 

ŠOLSKA MALICA V APRILU

 

1. 4.

TOREK

BIO ČRN KRUH, PAŠTETA, KISLO ZELJE, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO IN MEDOM

2. 4.

SREDA

SIROV BUREK, MATIJOVČEV JABOLČNI SOK

3. 4.

ČETRTEK

RŽENA ŠTRUČKA, SIR, JABOLKO, (šolska shema: BIO MLEKO)

4. 4.

PETEK

FIT ŠTRUČKA, SADNI JOGURT, SUHE HRUŠKE

 

 

7. 4.

PONEDELJEK

BIO OVSEN KRUH, POLIČARJEVO MASLO, MED, JABOLKO

8. 4.

TOREK

POLNOZRNATA ŠTRUČKA, ŠUNKA, REZINA PAPRIKE, ZELIŠČNI ČAJ Z MEDOM

9. 4.

SREDA

MLEČNA BIO PROSENA KAŠA, BANANA

10. 4.

ČETRTEK

PLETENICA S SEZAMOM, POLIČARJEV VANILIJEV JOGURT

11. 4.

PETEK

ROGLJIČ S ČOKOLADO, 100% POMARANČNI SOK

 

 

14. 4.

PONEDELJEK

ČRNA ŽEMLJA, MORTADELA, SIR, REZINA PAPRIKE, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO

15. 4.

TOREK

BIO AJDOV KRUH, SKUTNI NAMAZ Z ROZINAMI, JAGODE

16. 4.

SREDA

HOT DOG, MATIJOVČEV JABOLČNI SOK

17. 4.

ČETRTEK

SIROV POLŽEK, JABOLKO, (šolska shema: MLEKO)

18. 4.

PETEK

PIZZA MARGERITA, 100% POMARANČNI SOK, VELIKONOČNO DARILCE

 

 

21. 4.

PONEDELJEK

PRAZNIK

22. 4.

TOREK

POLIČARJEV SADNI JOGURT, SIROVA ŠTRUČKA, SUHE MARELICE

23. 4.

SREDA

MLEČNI RIŽ, FRUTABELA

24. 4.

ČETRTEK

KORUZNA ŠTRUČKA, BANANA, (šolska shema: POLIČARJEVA SKUTA)

25. 4.

PETEK

BIO ČRN KRUH, RIBJI NAMAZ, REZINA PAPRIKE, 100% JABOLČNI SOK

 

POPOLDANSKA MALICA V APRILU

 

1. 4.

TOREK

POLIČARJEVA SADNA SKUTA

2. 4.

SREDA

HRUŠKA, MLEČNI ROGLJIČ

3. 4.

ČETRTEK

BIO KORENJE, PREPEČENEC

4. 4.

PETEK

BIO BANANA, OVSENA BOMBETKA

 

 

7. 4.

PONEDELJEK

BIO ČRN KRUH, MLEČNI TUNIN NAMAZ

8. 4.

TOREK

SADNI JOGURT, KORUZNA ŠTRUČKA

9. 4.

SREDA

JABOLČNI ZAVITEK

10. 4.

ČETRTEK

PLAZMA PIŠKOTI, 100% ANANASOV SOK

11. 4.

PETEK

GROZDJE, GRISINI

 

 

14. 4.

PONEDELJEK

POLIČARJEV PUDING

15. 4.

TOREK

BIO ČRN KRUH, SIR

16. 4.

SREDA

BIO MAKOVO PECIVO, BRESKOV NEKTAR

17. 4.

ČETRTEK

RŽEN KRUH, MASLO, SUHE SLIVE

18. 4.

PETEK

JABOLKO, POLNOZRNATI GRISINI

 

 

21. 4.

PONEDELJEK

PRAZNIK

22. 4.

TOREK

BANANA, OVSENI PIŠKOTI

23. 4.

SREDA

BIO KISLO MLEKO, BIO PECIVO Z LANOM

24. 4.

ČETRTEK

BIO KORENJE, AJDOVA BOMBETKA

25. 4.

PETEK

SLANIK

 

 

Za jedilnik z alergeni klikni na povezavo:  Jedilnik z alergeni

 

Orodna vrstica za dostopnost