jedilnik

Odjava šolske malice in kosila: 277 01 27 (Tanja Jereb), e-pošta prehrana@os-naklo.si ali preko eAsistenta.
Posamezni obrok je pravočasno odjavljen, če se ga odjavi do 8.00 istega dne.

 

 

KOSILA V DECEMBRU

1. 12. ČETRTEK BUČNA JUHA, PEČENE PIŠČANČJE KRAČE, PRAŽEN KROMPIR, BEBI KORENJE, ZELENA SOLATA
2. 12. PETEK FIŽOLOVA ENOLONČNICA, CMOKI Z BOROVNIČEVIM NADEVOM, KOMPOT IZ SUHEGA SADJA

 

5. 12. PONEDELJEK RIŽOTA S TELEČJIM MESOM IN ZELENJAVO, ENDIVIJA S KROMPIRJEM, KAKI VANILIJA
6. 12. TOREK SEGEDIN GOLAŽ, PIRE KROMPIR, SADNA KUPA
7. 12. SREDA PIŠČANEC V SMETANOVI OMAKI, OCVRTKI, ZELENA SOLATA Z RUKOLO
8. 12. ČETRTEK MESNA LAZANJA, RDEČ RADIČ S KROMPIRJEM, ANANAS
9. 12. PETEK POROVA JUHA, PEČEN FILE POSTRVI, ZELJNATA SOLATA S KROMPIRJEM, BIO ČRN KRUH

 

12. 12. PONEDELJEK GOVEJA JUHA Z RIBANO KAŠO, ŠTEFANI PEČENKA, PIRE KROMPIR, KREMNA ŠPINAČA
13. 12. TOREK JOTA, BIO POLBEL KRUH, BIO ČOKOLADNI MAFIN, JABOLČNI KOMPOT
14. 12. SREDA BROKOLI JUHA, SVINJSKA PEČENKA, DŽUVEČ RIŽ, STROČJI FIŽOL
15. 12. ČETRTEK ŠPAGETI BOLONEZ, ZELEN RADIČ S KROMPIRJEM, KIVI
16. 12. PETEK KROMPIRJEVA JUHA, PEČEN FILE ORADE, TESTENINSKA SOLATA, JAGODNI NEKTAR

 

19. 12. PONEDELJEK PIŠČANEC V ZELENJAVNI OMAKI, KUSKUS, MOTOVILEC Z JAJCEM
20. 12. TOREK KOKOŠJA JUHA Z REZANCI, PEČENICA, PIRE KROMPIR, KISLA REPA
21. 12. SREDA PURAN PO DUNAJSKO, PRAŽEN KROMPIR KUHANA CVETAČA, RDEČA PESA
22. 12. ČETRTEK ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, VLIVANCI, KAKI VANILIJA
23. 12. PETEK JUHA S STROČNICAMI, SIROVI ŠTRUKLJI, VIŠNJEV KOMPOT

 

ŠOLSKA MALICA V DECEMBRU

1. 12. ČETRTEK ČRN KRUH, PAŠTETA, KISLO ZELJE, MATIJOVČEV JABOLČNI SOK
2. 12. PETEK OVSEN KRUH, RIBJI NAMAZ, KISLE KUMARICE, ZELIŠČNI ČAJ Z MEDOM

 

5. 12. PONEDELJEK SIROVA ŠTRUČKA, SADNI JOGURT, MANDARINE
6. 12. TOREK PARKELJ, ČOKOLADNO MLEKO, JABOLČNI KRHLJI
7. 12. SREDA MLEČNA PROSENA KAŠA, POLNOZRNATA ŠTRUČKA, (šolska shema: SADJE)
8. 12. ČETRTEK OVSEN KRUH, POLIČARJEVO MASLO, MED JABOLKO, (šolska shema: MLEKO)
9. 12. PETEK BIO KORUZNI KRUH, SKUTNI NAMAZ Z ROZINAMI, BANANA

 

12. 12. PONEDELJEK PIZZA, MATIJOVČEV JABOLČNI SOK
13. 12. TOREK RŽEN KRUH, KUHAN PRŠUT, REZINA PAPRIKE, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO IN MEDOM
14. 12. SREDA MLEČNI BIO PIRIN ZDROB, BIO OVSENO PECIVO, (šolska shema: SADJE)
15. 12. ČETRTEK SIROV POLŽEK, JABOLKO, (šolska shema: MLEKO)
16. 12. PETEK PLETENICA S SEZAMOM, POLIČARJEV VANILIJEV JOGURT, SUHE MARELICE

 

19. 12. PONEDELJEK ČRN KRUH, PIŠČANČJA SALAMA, REZINA PAPRIKE, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO
20. 12. TOREK BUHTELJ S ČOKOLADO, BANANA
21. 12. SREDA MLEČNI RIŽ, KORUZNA ŠTRUČKA, (šolska shema: SADJE)
22. 12. ČETRTEK BIO ČRN KRUH, SLADEK NAMAZ Z MEDOM, POMARANČA, (šolska shema: MLEKO)
23. 12. PETEK ZRNATA BOMBETA S SIROM,  SADNI JOGURT, BOŽIČNO DARILCE

 

POPOLDANSKA MALICA V DECEMBRU

1. 12. ČETRTEK PREPEČENEC, JABOLKO
2. 12. PETEK FRUTABELA, BANANA

 

5. 12. PONEDELJEK ČRN KRUH, TOPLJENI SIR
6. 12. TOREK MANDARINE, OVSENI PIŠKOTI
7. 12. SREDA JABOLČNI ZAVITEK
8. 12. ČETRTEK POLIČARJEVA SADNA SKUTA
9. 12. PETEK MAKOVKA, SUHE SLIVE

 

12. 12. PONEDELJEK MLEČNI ROGLJIČ, JABOLKO
13. 12. TOREK PIRINA BOMBETA, KORENJE
14. 12. SREDA BIO AJDOV KRUH, MASLO, SUHE SLIVE
15. 12. ČETRTEK RŽEN KRUH, ZELIŠČNI NAMAZ
16. 12. PETEK BANANA, MASLENI KEKSI

 

19. 12. PONEDELJEK FIT ŠTRUČKA, POMARANČA
20. 12. TOREK BIO KISLO MLEKO, POLNOZRNATA BOMBETA
21. 12. SREDA FRANCOSKI ROGLJIČ Z MARMELADO
22. 12. ČETRTEK BIO PIRINO PECIVO, 100% JABOLČNI SOK
23. 12. PETEK PIŠKOTI OTROŠKO VESELJE, JABOLKO

 

 

Jedilnik za mesec december
(pripravila Nataša Černilec)

Dostopnost