Predstava Mojca Pokrajculja

l

11. decembra, 2023

Danes smo se v našem vrtcu podali na čarobno popotovanje skozi predstavo Mojca Pokrajculja, ki jo je izvrstno uprizorila gospa Damjana Golavšek. Kljub temu, da je predstava trajala več kot 40 minut, nam je minila kot trenutek, saj smo bili popolnoma prevzeti in očarani.

Gospa Golavšek je s svojo izjemno umetniško interpretacijo Mojce Pokrajculje ustvarila pravo čarovnijo na odru. Njena igra je bila polna življenja, barvita in izredno prepričljiva. Otroci vseh starostnih skupin, od najmlajših do najstarejših, so z zanimanjem spremljali vsak gib, vsako besedo in vsako pesem.

Veselje in radovednost so preplavili otroške obraze, ko so se vživeli v dogodivščine male Mojce in spremljali njen čarobni svet. Gospa Golavšek je s svojim pristnim odnosom do otrok vzpostavila posebno povezavo, ki je omogočila aktivno sodelovanje mladih gledalcev. Otroci so ne le spremljali predstavo, temveč so tudi sodelovali, odgovarjali na vprašanja in se smejali ob zabavnih prizorih.

Takšne umetniške izkušnje nedvomno bogatijo otroško vzgojo in razvoj ter prispevajo k ustvarjanju lepih spominov, ki jih bodo nosili s seboj vse življenje.

Matjaž Zupin Muzik

Zadnji dogodki:

JURI MURI V AFRIKI pleše

JURI MURI V AFRIKI pleše

Tone Pavček, Ivana Djilas JURI MURI V AFRIKI pleše Glasbena predstava, Plesna predstava | Plesni...

ZBIRAMO ZA ZAVETIŠČE

ZBIRAMO ZA ZAVETIŠČE

Dragi starši, otroci in zaposleni vrtca Mlinček! Tudi letošnja akcija "Zbiramo za zavetišče," je...

Obisk reševalca

Obisk reševalca

V sredo, 20.3.2024 nas je v vrtcu Jelka obiskal reševalec. Razkazal nam je reševalno vozilo,...

Dostopnost