Informativni sestanek za starše novincev

l

17. junija, 2022

Spoštovani starši,

veseli nas, da bo vaš otrok v naslednjem šolskem letu pričel obiskovati naš vrtec. Z vstopom v vrtec bo tako tudi on začel svojo novo pot. Želimo, da bi bil začetek tako zanj kot tudi za vas čim bolj prijeten.

Vljudno vas vabimo na prvi skupni informativni sestanek s predavanjem na temo uvajanja, ki bo v sredo, 22. junija 2022, ob 16.30 uri v Vrtcu Mlinček v Naklem, Krakovo 73.

Na srečanju, ki je namenjeno vsem staršem novosprejetih otrok v Vrtec Mlinček Naklo ali Vrtec Jelka Duplje, vam bomo predstavili vrtec, spregovorili o njegovi vlogi, uvajanju in drugih pomembnih informacijah. Po srečanju bo možen tudi ogled vrtca.

Obveščamo vas še, da boste konec avgusta 2022 pisno vabljeni na individualni razgovor z vzgojiteljem, ki bo imel vašega otroka v naslednjem šolskem letu. Na razgovoru se boste lahko pogovorili o vseh otrokovih posebnostih, načinu uvajanja ipd.

Za morebitna dodatna vprašanja nas lahko pokličete tudi na telefon: 04 277 01 06 ali pišete na e-naslov: gabrijela.masten@os-naklo.si.

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo prijetne poletne dni.

Zadnja obvestila:

Drugi roditeljski sestanki

Spoštovani starši. Lepo vabljeni na roditeljske sestanke, ki bodo potekali v sledečih terminih:...

Dostopnost