vrtec  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  dogodki  
 
 
  prehrana in zdravje  
 
 
 
 
  povezave s šolo  
 
 
  spletne povezave  
  vrtec.vasco.si 
Ministrstvo za šolstvo
Zavod za šolstvo
  Safe.si
Občina Naklo
Cobiss
Wikipedia
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Slovensko izob. omrežje
  Revija mama
  Revija otrok
  Ringaraja
  Bibaleze.si
  Bambino.si

 

 

 

 

 
  dogodki  
 
Vrtec Mlinček
 
  Simbioza GIBA - 14. 5. 2021  
 

Naš vrtec se je ponovno vključil v projekt Simbioza GIBA. V preteklih letih smo v okviru vseslovenske akcije v vrtec povabili stare starše, upokojene vzgojitelje, stanovalce Doma za starejše občane Naklo, da so se nam pridružili pri različnih (medgeneracijskih) gibalnih dejavnostih.

Letos projekt zaradi epidemioloških razmer v državi poteka nekoliko drugače, in sicer v obliki tedenskih športnih izzivov, navdihov. Več o tem si lahko preberete na povezavi https://simbioza.eu/.

IZZIV TEDNA: PLES

V tokratnem izzivu je predlagana zabava oziroma PLES. Tako je, zabavo si lahko pripravimo kjerkoli, kadarkoli, ne glede na to, da smo sredi epidemije. Prižgimo si radio, nastavimo si svojo ljubo pesem in zaplešimo. Če želite s svojim plesom sodelovati v žrebanju za prisrčno nagrado, imate teden dni časa, da izziv opravite in pošljete foto ali video dokaz opravljenega na simbiozagiba@simbioza.eu

SIMBIOZA GIBA 2021 NAGRADNI NATEČAJ

Skozi celoten mesec maj lahko s svojimi foto, video in literarnimi prispevki sodelujete tudi pri izvedbi Simbioza GIBA 2021 nagradnega natečaja, ki letos poteka na temo SKRB ZA DOBRO DUŠEVNO IN FIZIČNO POČUTJE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19. Vaše prispevke pričakujejo na elektronski pošti: simbiozagiba@simbioza.eu.

V tem tednu smo v vrtcu namenili še dodatno pozornost gibalnim dejavnostim na prostem.

Vabimo vas, da skupaj z otroki tudi doma čas namenite gibanju. Pripenjamo vam nekaj idej za aktivno preživljanje časa doma.

"GIBAJMO SKUPAJ, ČETUDI SMO NARAZEN!"

Zagotovo se vsi strinjamo, da je potrebno po letu življenja z epidemijo še večjo pozornost nameniti zdravem duhu v zdravem telesu.

Lepo se imejte in ostanite zdravi!

KOLEKTIV VRTCA

Gabrijela Masten, koordinatorka

     
 
 
     
  Galerija slik  
 
 
     
 
OŠ Naklo
domov | šola | dogodki | pouk | učenci| starši | zaposleni | vrtec