pouk  
 
 
 
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  urnik šolske knjižnice
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Spletna učilnica Moodle
Twitter @OsNaklo
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Vladni portal za otroke
  Obvestila  
Obvestila

Vpis v srednje šole - stanje prijav - 21. 5. 2020

Spoštovani starši in devetošolci, 

danes je bilo objavljeno stanje prijav za vpis v programe nižjega in srednjega poklicnega, srednjega strokovnega oz. tehniškega izobraževanja ter gimnazij. Stanje najdete v prilogi, stanje z osveženimi spremembami za vsak dan pa si lahko pogledate  tudi na spletni strani MIZŠ na spodnji povezavi (poiščite povezavo na Stanje prijav na današnji dan): 

https://www.gov.si/teme/vpis-v-srednjo-solo/

Učenci lahko najkasneje do 16. 6. 2020 svojo prijavnico za vpis prenesejo iz srednje šole, kjer jo imajo sedaj, na drugo srednjo šolo oz. v drug program, če menijo, da je to za njih ustrezneje in si bodo na ta način zanesljiveje zagotovili vpis v srednjo šolo. Prenešene prijavnice bodo šole sprejemale do navedenega datuma ne glede na število prijav, ki jih že imajo. Kandidatom svetujemo, da se o morebitnem prenosu prijavnice predhodno temeljito posvetujejo predvsem s starši in svetovalnimi delavci. 

V primeru, da je za določen program prijavljenih več kandidatov, kot je razpisanih mest, lahko učenci dobijo informacijo, kje se nahajajo med prijavljenimi kandidati glede na ocene 7. in 8. razreda. Nekatere srednje šole informacijo o številu točk objavijo na spletni strani, nekatere pa je potrebno poklicati po telefonu. 
Za dodatne informacije kontaktirajte tudi  mene. 

Dimitrij Banda 

Priloga 0:

Vsa obvestila ...

 

   
 
OŠ Naklo
 
 
domov | šola | dogodki | pouk | učenci | starši | zaposleni | vrtec