Zahvala za darove za Ukrajino

l

12. maja, 2023

Dobri ljudje!

Ko smo pred nekaj tedni povedali, da načrtujemo pot v Ukrajino, si niti za trenutek nismo predstavljali, kako širok bo odziv na to in koliko dobrote je med ljudmi!

Z vsemi vašimi darovi, ki so se zbrali na šoli in v vrtcu, v župniji, v gasilskem domu, na občini, v zdravstvenih domovih, pri nas doma in po drugih krajih, smo do stropa napolnili kombi. Prejšnji teden smo na zahod Ukrajine peljali dobrih 700 kg zdravil, hrane, sanitetnega materiala, higienskih pripomočkov, plenic, drugih stvari ter kar nekaj zbranega denarja. Vsega tega so ljudje, ki živijo v hudem pomanjkanju, res iskreno veseli.

Vemo, da z besedo to ni mogoče, a vam želimo predati vsaj košček hvaležnosti, ki smo je bili deležni mi. Verjamem, da nas bo žar teh oči spremljal za vedno.

Iskrena hvala, da ste nam zaupali in k temu pripomogli tudi vi. Res res hvala za vse!

Ivana, Krištof, Petra, Jakob in Katja

 

P.S.: Nekaj utrinkov z naše poti smo ujeli v kratkem filmčku:

Zadnja obvestila:

Vabilo na Gimnazijski tabor 2023

Ob koncu pouka Gimnazija Kranj tudi letos pripravlja Gimnazijski tabor 2023 za osnovnošolce od 6. razreda naprej. Tabor bo potekal na Polšniku pri Litiji, od 26. junija 2023 do 30. junija 2023. Na voljo je še nekaj prostih mest.

Organizira ga profesorica Katarina Rogelj skupaj z dijaki in ostalimi profesorji. Prijave na tabor zbirajo prek aplikacije na spletni strani Gimnazije Kranj do 19. junija 2023 oz. do zapolnitve mest. Vse podrobnosti glede tabora najdete na spletni strani šole (https://www.gimkr.si/). Za vsa vprašanja je na voljo vodja tabora, prof. Katarina Rogelj na katarina.rogelj@gimkr.si.

V prilogi najdete letak z nekaj foto-utrinki z lanskega tabora.

Dostopnost