Pozitivne misli in praznično ustvarjanje – PŠ Podbrezje

l

19. novembra, 2021

Tehniški dan, ki so ga imeli vsi učenci šole, smo začeli s tradicionalnim zajtrkom in tako praznovali dan slovenske hrane. Učencem smo postregli s tradicionalnimi živili lokalnih pridelovalcev. Učenci so povedali, da imajo zelo radi med, maslo, domači kruh, mleko in jabolka.

Dan smo nadaljevali z razmišljanjem o pomenu pozitivnih misli in izdelovali okraske s katerimi smo okrasili šolo. Poseben dan smo zaključili s poslušanjem pesmi Čebelar, ki so nam ga na daljavo zapeli pevci centralne šole in njihova mentorica.

Mateja Jarc

Zadnja obvestila:

Strunjan 4. dan

Strunjan 4. dan

Včeraj zvečer smo si ogledali film Poletje v školjki, v katerem smo prepoznali marsikaj kar smo...

ŠESTOŠOLCI NA EKSKURZIJI

ŠESTOŠOLCI NA EKSKURZIJI

V sredo, 22. 9. 2021, smo se šestošolci ob 7.20 zbrali na parkirišču pri šoli in se nato odpravili...

Dostopnost