Pozitivne misli in praznično ustvarjanje – PŠ Podbrezje

l

19. novembra, 2021

Tehniški dan, ki so ga imeli vsi učenci šole, smo začeli s tradicionalnim zajtrkom in tako praznovali dan slovenske hrane. Učencem smo postregli s tradicionalnimi živili lokalnih pridelovalcev. Učenci so povedali, da imajo zelo radi med, maslo, domači kruh, mleko in jabolka.

Dan smo nadaljevali z razmišljanjem o pomenu pozitivnih misli in izdelovali okraske s katerimi smo okrasili šolo. Poseben dan smo zaključili s poslušanjem pesmi Čebelar, ki so nam ga na daljavo zapeli pevci centralne šole in njihova mentorica.

Mateja Jarc

Zadnja obvestila:

Strunjan – 5. dan

Strunjan – 5. dan

Zaključujemo čudovit teden v sončnem Strunjanu. Počasi prihajamo domov. Ekipa Strunjan 22

Strunjan – 4. dan

Strunjan – 4. dan

Tudi to jutro smo se zbrali na zbirnem mestu in odšli na okusen zajtrk. Nato smo se na travniku...

Strunjan – 3. dan

Strunjan – 3. dan

Danes smo doživeli veliko lepega. Po zajtrku smo si ogledali soline in si v muzeju ogledali...

Strunjan – 2. dan

Strunjan – 2. dan

Preživeli smo še en pravi poletni dan. Namenili smo ga spoznavanju obmorskega dela Slovenije,...

Dostopnost