Pozitivne misli in praznično ustvarjanje – PŠ Podbrezje

l

19. novembra, 2021

Tehniški dan, ki so ga imeli vsi učenci šole, smo začeli s tradicionalnim zajtrkom in tako praznovali dan slovenske hrane. Učencem smo postregli s tradicionalnimi živili lokalnih pridelovalcev. Učenci so povedali, da imajo zelo radi med, maslo, domači kruh, mleko in jabolka.

Dan smo nadaljevali z razmišljanjem o pomenu pozitivnih misli in izdelovali okraske s katerimi smo okrasili šolo. Poseben dan smo zaključili s poslušanjem pesmi Čebelar, ki so nam ga na daljavo zapeli pevci centralne šole in njihova mentorica.

Mateja Jarc

Zadnja obvestila:

Vse ekipe našle cilj

Vse ekipe našle cilj

... čeprav so se nekateri na poti malce zgubili 🙂 Ekipe, sestavljene iz 6-8 učencev 6.-9. razreda...

Poleg iz knjižnice

Poleg iz knjižnice

Za učence drugega triletja je knjižničarka Tadeja Česen Šink organizirala sobo pobega iz...

Dostopnost