Teden otroka

l

11. oktobra, 2024

V ljubilejnem, 70. Tednu otroka, nas je vodila tema “otrok, nepopisan list”. V dejavnosti smo vpeli tudi iztekajoč se mesec prve pomoči. Vsako jutro nas je pričakalo pisemce z vodili dneva.

V ponedeljek so z Rdečega križa Škofja Loka dekleta najstarejšim otrokom doživeto predstavila pravljico Pogumni medved Henri. Vsem otrokom pa smo pripravili družabne gibalne igre, ki spodbujajo timsko delo pri otrocih. Prijetno vzdušje se je nadaljevalo na popoldanskem rajanju s tržnico, ki je bila ob 10. rojstnem dnevu vrtca praznično obarvana.

V torek smo pokukali v najglobje predale, malo reciklirali in si izdelali oblačila, modne dodatke… Ponosno smo se sprehodili po modni pisti in se predstavili med skupinami.

V sredo so nam zaposleni predstavili pravljico Razbita buča.

Četrtkovi različni kotički so z dejavnostmi prebudili naša čutila. S počjo šablon smo izdelali prijazno besedo, ki jo lahko preberejo tudi slepi. Prepevanje s kretanjem se nam je zaradi bolezni gostje žal izmuznilo, a ga bomo zagotovo speljali v prihodnje. 

Teden smo zaključili s člani Judo kluba Triglav, ki so nam predstavili svoj šport, opremo in priložnosti za uporabo borilnih veščin.

Zadnji dogodki:

Teden otroka v vrtcu Jelka

Teden otroka v vrtcu Jelka

Ta teden je bil v našem vrtcu prav poseben! V ponedeljek smo uživali ob pravljici "Kdo je ukradel...

Dostopnost